пʼятниця, 04 червня 2021 03:02

Як сьогодні назвати дитину. Привітання для іменинників

Як сьогодні назвати дитину. Привітання для іменинників
У народі сьогодні святкують Волошковий день. Фото: pinterest.com

4 червня вшановують пам'ять мученика Василіска. У народі це свято називають Волошковий день, День Василіска, день святого Васси, Солов'їний день.

День Ангела сьогодні святкують Володимир, Данило, Іван, Павло, Софія.

Ім'я Володимир слов'янського походження і означає "той, хто володіє світом". Він любить ризик та авантюри. У компанії прагне бути лідером. Володимири легко опановують технічні науки. Вони цінують комфорт та чистоту, люблять красиві меблі, якісний дорогий посуд, картини, килими. У людях Володимир цінує розум і силу. Може самостійно приймати рішення та брати на себе відповідальність.

Данило з давньоєврейської означає "Божий суд". Він спокійний та добрий, товариський та чуйний. Не любить, коли кажуть неправду. Через це може розлютитися, але швидко забуває образу. Данило розважливий, та іноді егоїстичний. У родинних стосунках багато часу приділяє дітям, але дружині не любить допомагати в господарстві.

Із давньоєврейської Іван - "Божа милість". У характері цих чоловіків поєднуються суперечливі риси. Вони можуть бути добрі та спокійні, але перетворюватись на завзятих воїнів у разі необхідності. Іван завжди виконує обіцянки та шанує батьків. Однак йому важко приймати рішення та прислухатися до власної інтуїції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта продала закрите відділення під церкву РПЦ в Україні

Ім'я Павло з латинської означає "молодший", "маленький". Чоловіки з цим ім'ям завжди допомагають людям. Вони чуйні та люблять пофілософствувати. Їм можна довірити свої таємниці. На роботі Павло працьовитий, викладається на повну силу, цілеспрямований. У сімейному житті будує теплі та дружні стосунки.

Софія з давньогрецької означає "мудрість". Вона ніжна та добра, але трохи сором'язлива з незнайомими людьми. Софія співчутлива та здатна прийти на допомогу тому, хто цього потребує. Ці жінки бояться когось образити, у розмові делікатно підбирають слова. У стосунках вони яскраві та пристрасні. Шукають надійних та турботливих чоловіків.

Привітання для Володимира

В день ангела Володимира хочемо побажати тобі його захисту і любові. Щоб ти завжди відчував його присутність і допомогу. Нехай вказує тобі вірний шлях і відводить від тебе неприємності. Нехай він захистить твоє життя від злих, заздрісних людей. І молиться за твоє благополуччя перед Господом.

Привітання для Данила

Вітаючи тебе сьогодні,
Сказати хочу знов і знов,
Нехай завжди живуть з тобою
Надія, віра та любов.

Хай добрий ангел із небес
Боронить і не розчарує,
І дивних тисячі чудес
В житті твоїм дарує.

Привітання для Івана

З днем ангела, Іване, вітаю
Та від серденька тобі я бажаю:
Щоб свята бували часті,
Щедрі, пишні та прекрасні.
Спокій в серці хай панує,
Втіху й злагоду дарує.
Щиро душа хай співає,
Кожна мить хай надихає.

Привітання для Павла

В день ангела Павла ми з тобою радієм
І сердечно бажаємо, щоб збулись твої мрії.
Щоб пливло тобі щастя з роси та води,
Щоб жити - не тужити й не знати біди!
А коли б сумувати на мить довелось,
Пам'ятай, що про Тебе турбується хтось.

Привітання для Софії

Люба Софіє, тебе я вітаю
І всього найкращого тобі бажаю.
Бажаю кохання, гарних подій,
Здійснення задумів, планів і мрій,
Щастя квітучого, злетів найвищих,
Шляхів до мети легких і найближчих!

Людина отримує небесного Ангела-хранителя у день хрещення. Її називають в його честь. На іменини треба відвідати храм, а святкування проводити в затишній сімейній атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «Як сьогодні назвати дитину. Привітання для іменинників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі