пʼятниця, 14 березня 2014 00:33

Абсолютна більшість населення України засудила вторгнення російських військ у Крим — соцопитування

Абсолютна більшість населення України засудила вторгнення російських військ у Крим — соцопитування
Фото: tsn.ua

83% населення України засуджують уведення російських військ на територію нашої держави.

Такі соціологічні дані озвучила в ефірі телеканалу ТВі соціолог Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) Світлана Хутка.

Експерт уточнила, що прихильники Партії регіонів та Комуністичної партії також висловились проти російської інтервенції.

"Давайте повернемося до реальності. Абсолютна більшість населення України, в тому числі виборці Партії регіонів і КПУ, серед усіх вікових груп, навіть серед літніх людей, в усіх регіонах України, включно із Кримом, підтримують незалежність України", - зазначила Хутка.

За її словами, українці не підтримують приєднання до Росії частин своєї країни.

Соціолог також розповіла, що, згідно із даними колег із Центру Разумкова, абсолютна більшість (від 75% в східних регіонах до 90% і вище в інших областях) населення України вважає Україну своєю Батьківщиною.

Крім того, Хутка зазначила, що 83% населення України засуджує рішення Кремля ввести війська у Крим, 9% – схвалюють, 6% дотримуються нейтральної позиції. Ще 1,5% людей не змогли визначитися із відповіддю.

Зараз ви читаєте новину «Абсолютна більшість населення України засудила вторгнення російських військ у Крим — соцопитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі