понеділок, 16 березня 2009 19:28

Абрамович купив для нареченої маєток за $65 млн (ФОТО)

Російський олігарх і власник футбольного клубу "Челсі" Роман Абрамович купив маєток на Карибах.

Котедж площею 4 тисячі квадратних метрів розташований на так званому "острові мільйонерів" - Сен-Бартельмі, який одвіку славиться як улюблене місце відпочинку таких зірок, як Періс Хілтон, Пенелопа Крус, Майкл Дуглас, Джон Бон Джові, Роберт Де Ніро, Бредд Пітт, Джоні Депп, Тіна Тернер.

Раніше маєток належав американцеві індійського походження. І якщо попередній власник заплатив за нього в 2001 році 8 млн доларів, то Абрамовичу, статок якого оцінюється в 8,5 млрд доларів, довелося викласти аж 65 млн доларів, настільки зросла популярність цього місця. Пікантною особливістю покупки став той факт, що вікна маєтку виходять на так званий "губернаторський пляж" - Anse de Gouverneur, який раніше журнал Forbes визнавав одним з кращих нудистських пляжів світу. Говорять, що шикарну віллу бізнесмен, який володіє дорогою нерухомістю в декількох країнах світу, купив для своєї коханої - колишньої моделі та дочки власника нафтової компанії Sintez Holding Дарини Жукової. Можливо, таким чином Абрамович спробував загладити своє почуття провини перед коханою: через фінансову кризу йому довелося перенести весілля, яке ця пара планувала зіграти в шести містах світу.

За матеріалами Известия, Topnews

Зараз ви читаєте новину «Абрамович купив для нареченої маєток за $65 млн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі