четвер, 22 березня 2007 12:24

70-річна уманчанка відпиляла газову трубу, бо вона їй видалася негарною

17 березня в Умані на Черкащині 70-річна Галина Дерійчук залишила на три дні без газу 11 сімей. Бабуся відрізала пилкою по металу шматок газової труби. Їй здалося, що вона там зайва.

– Бабуся живе у Гереженівці Уманського району. На вихідні приїхала до своєї доньки в Умань на вулицю Малофонтанну. Коли вийшла у двір, їй здалося, що над доньчиним вікном не правильно лежить труба. Почала шукати по сусідах болгарку. Але не знайшла. Тоді взяла пилку й відрізала шмат труби. Звідти почав виходити газ. Тоді вона сама викликала газовиків, – розповідає "ГПУ" 40-річний Костянтин Проценко, помічник начальника Головного управління МНС України в Черкаській області.

Три дні знадобилося спеціалістам Уманської газової служби, щоб повністю завершити усі роботи і подати газ на Малофонтанну. В одноповерховому будинку на 11 квартир живе 23 дорослих і 11 дітей. Всі вони були змушені терпіти незручності через дизайнерський підхід Галини Дерійчук.

Любов Карнарук

Зараз ви читаєте новину «70-річна уманчанка відпиляла газову трубу, бо вона їй видалася негарною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі