четвер, 29 червня 2006 10:08

500 київських "Барсів" поїдуть охороняти порядок у Криму

Сьогодні за дорученням міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка до Криму прибудуть 500 військовослужбовців бригади спеціального призначення "Барс" внутрішніх військ МВС та Київської спеціальної моторизованої бригади міліції.

Про це повідомив Центр громадських зв"язків Головного управління МВС України в АРК.

За інформацією управління, київські бійці допомагатимуть місцевим правоохоронцям забезпечувати охорону громадського порядку на території Алуштинського, Євпаротійського, Керченського, Ленінського, Роздольненського, Сакського, Сімферопольського, Чорноморського і Ялтинського регіонів Криму, а також у містах Бахчисарай та Феодосія.

– Несення служби бійцями внутрішніх військ МВС буде організовано у 3 зміни на основі аналізу оперативної обстановки, її прогнозу і розвитку і виходячи з місцевих особливостей, - розповіли у ЦГЗ

У Кримському управління МВС запевнили, що аналогічним чином була організована робота по забезпеченню громадського порядку та профілактиці злочинності під час минулого курортного сезону.

– Там, де працювали внутрішні війська, кількість злочинів, здійснених в суспільних місцях, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року скоротилося на 34%, - відзначили у ЦГЗ.

За матеріалами: УНІАН, ForUm

Зараз ви читаєте новину «500 київських "Барсів" поїдуть охороняти порядок у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі