субота, 27 лютого 2010 12:50

16-річна капітан Джессіка Уотсон може стати найбагатшим підлітком світу

16-річна капітан Джессіка Уотсон може стати найбагатшим підлітком світу

Претендентка на титул наймолодшого мореплавця у світі, 16-річна австралійка Джесіка Уотсон може стати однією з найбагатших підлітків планети. У випадку вдалого повернення додому після кругосвітньої подорожі її особистий статок може обчислюватися мільярдами доларів.

За словами представника юної яхтсменки Ендрю Фразера, навколосвітня подорож принесе Джесіці не лише титул і славу, а й непогані дивіденди.

"Ми вже отримуємо пропозиції від різних австралійських компаній, чия діяльність поширюється від косметичної до автомобільної галузі. Багато хто хоче укласти з Джесікою доволі вигідні контракти і використати її в якості обличчя фірми", - підкреслив Фразер.

Він також відзначив, що хоча дівчина прекрасно керує яхтою, вона досі не вміє водити машину.

Під час навколосвітньої подорожі Джессіка пише книгу про свої пригоди. Випуск авто біографії запланований на кінець липня і співпаде з виходом у світ документального фільму про сміливого підлітка.

Зараз австралійська школярка вийшла на фінішну пряму, обійшовши мис Доброї Надії, і прямує через Індійський океан до берегів Західної Австралії. Як очікується, свою подорож вона закінчить раніше визначеного терміну - в кінці квітня.

Маршрут Уотсон в точності повторює шлях її співвітчизниці Кей Котті, яка в 1988 році стала першою в світі жінкою, яка здійснила навколосвітнє плавання наодинці. На яхті "Елла пінк леді", Джессіка без єдиної зупинки та допомоги вже обігнула не лише тихоокеанські острови, але і Південну Америку з Південною Африкою.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «16-річна капітан Джессіка Уотсон може стати найбагатшим підлітком світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі