понеділок, 05 серпня 2013 00:15

Єдиному вцілілому з п'ятьох донбаських рибалок можуть висунути звинувачення в браконьєрстві

 Єдиному вцілілому з п'ятьох донбаських рибалок можуть висунути звинувачення в браконьєрстві
Фото: svit24.net/сімейний архів
Завтра у Єйську збираються висунути звинувачення в браконьєрстві єдиному вцілілому з п'ятьох донбаських рибалок Олександру Федоровичу. Про це розповів адвокат рибалки Петро Устименко.

"Щойно звинувачення буде пред'явлено, ми почнемо знайомитися з матеріалами справи, - каже адвокат. - Російська сторона стверджує, що в Азовському морі на місці НП знайшли сітки з рибою. Ну, знаєте, при бажанні в Азовському морі можна знайти купу браконьєрських сіток, до того ж наші рибалки вийшли в море 16:30, а зіткнення сталося о 17:10, тому вони просто не встигли б ці сітки встановити ".

Устименко додав, що з лікарні Олександра Федоровича виписали, він живе в орендованій квартирі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня дружина Власенка судиться з екс-чоловіком за золотий годинник

Дружина "Єйського в'язня" Марина додала, що Олександр все одно почувається дуже погано - у нього температура і проблеми з нирками.

Нагадаємо, 17 липня в Азовському морі сталося зіткнення українського човна і катера берегової охорони прикордонної служби Росії. Риболовецьке судно перекинулося, в результаті чого загинули четверо громадян України, одного вдалося врятувати.

Вцілілий у зіткненні риболов переконує, що російські прикордонники навмисно йшли на таран їхнього човна. Російська ж сторона переконує, що українці самі спровокували зіткнення.

Зараз ви читаєте новину « Єдиному вцілілому з п'ятьох донбаських рибалок можуть висунути звинувачення в браконьєрстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі