неділя, 04 серпня 2013 21:42

Барак Обама грою в гольф відсвяткував своє 52-річчя

Президенту США Бараку Обамі сьогодні виповнюється 52 роки. Він зробив собі до дня народження традиційний подарунок, присвятивши в суботу цілих 7 годин улюбленій грі в гольф. Вона проходила на урядовій базі ВПС Ендрюс під Вашингтоном, повідомляє Washington Post.

Компанію Обамі склали давні друзі Боббі Тіткомб і Майк Рамос зі штату Гаваї, де народився майбутній Президент, і товариші Марті Несбітт і Ерік Уітакер з Чикаго, в якому він отримав освіту і сформувався як політик.

 

Як з'ясувалося, переможці гри, включаючи самого Обаму, вирушили потім на президентському вертольоті в заміську резиденцію Кемп-Девід. А ось переможеним довелося добиратися туди протягом кількох годин на автомобілях.

 

Білий дім поки не повідомляв про які-небудь подробиці президентського дня народження, в тому числі про подарунки, які вже почали надходити. Втім, про один з них стало відомо, коли Обама в середині тижня побував в Конгресі на зустрічі з фракціями демократів у сенаті і палаті представників. Демократи подарували Обамі святковий торт та заспівали Happy Birthday.

 

Торік у свій день народження Обама також кілька годин грав у гольф, хоча президентська передвиборча кампанія була тоді в самому розпалі. Цього року він буде перебувати в Кемп-Девіді до середини дня, а потім повернеться до Вашингтона.

Зараз ви читаєте новину «Барак Обама грою в гольф відсвяткував своє 52-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі