пʼятниця, 20 серпня 2021 11:52

Переможець конкурсів від National Geographic розповів історію успіху
5

Саме це фото стало переможним у конкурсі
Фото: Фото надав Артур Абрамів
Знімок в руках тримає дружина фотографа - Роксолана
Для цілісної композиції важливий також опис світлини
Фотограф показував, як досягнути планети у балансі
Знімки робив під час подорожей

Український фотограф Артур Абрамів брав участь в останньому конкурсі від спільноти Natgeo 2019 року.

Темою конкурсу була "Планета в Балансі". Фото митця увійшло у 25 найкращих світу за версією National Geographic YourShot.

Gazeta.ua Артур Абрамів зізнався, що успіх його приголомшив. Згодом світлину показали в Мексиці на одному з найбільших фотофестивалів світу Photofest.

Фотограф став єдиним українцем та одним із п'яти у Європі, кому пощастило представляти там власні роботи. Загалом у конкурсі брали участь 195 країн.

"Ця виставка була присвячена змінам клімату. Концепція - показати, як досягнути планети в балансі. Я створив концептуальну фотографію, назвав її "Майбутнє льодовиків у наших руках". На ній дружина тримає в руках фото льодовика, яке я зробив у Норвегії. В описі додали, що настільки маленькі люди впливають на таких гігантів. І майбутнє в наших руках", - пояснює Артур.

Він здобував численні перемоги й премії від журналу. Зараз налагодив співпрацю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світу загрожує кліматична катастрофа. Наслідки вже відчутні

"National Geographic любить однокадрові фото й без фотошопу. І ця була такою. Усе просто й реалістично, пов'язане ідеєю. Тому й оцінили. Редактора вразила простота світлини".

Повне інтерв'ю з Артуром Абрамівим читайте в журналі "Країна" за 19 серпня.

Роботи Артура Абраміва здобули численні нагороди від американського журналу National Geographic. Завоював премію PhotoFest. Є лауреатом Міжнародної премії Куїнджі та одним із провідних фотографів України за версією MBR / Getty Images.

Зараз ви читаєте новину «Переможець конкурсів від National Geographic розповів історію успіху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі