неділя, 07 квітня 2024 17:17

Спецтема: Війна Росії проти України

"Всі над цим працюють": Буданов зробив заяву про долю Керченського мосту

"Всі над цим працюють": Буданов зробив заяву про долю Керченського мосту
Керченський міст у тимчасово окупованому Криму рано чи пізно впаде, запевнив начальник ГУР Кирило Буданов. Фото: ГУР

Керченський міст у тимчасово окупованому Криму рано чи пізно впаде.

Всі над цим працюють. На це натякнув очільник ГУР Кирило Буданов в інтерв'ю німецькому телеканалу ARD.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримський міст знищать у першій половині року - The Guardian

Він наголосив, що Україні в останні місяці вдалося відбити нафтові платформи в Чорному морі та систематичними атаками успішно відкинути Чорноморський флот Росії в Криму.

"Саме завдяки цим операціям Україна знову може експортувати зерно Чорним морем, щоб перервати російські поставки, Керченський міст також залишається важливою ціллю. Міст посилено охороняється і захищається. Але всі над цим працюють", - сказав він.

Раніше Кирило Буданов заявив, що на ворогів очікують нові сюрпризи в Криму, і він не рекомендує цивільному населенню користуватись Кримським мостом.

Військовий експерт та полковник ЗСУ в запасі Петро Черник зазначив, що Кримському мосту залишилося недовго, і це розуміють самі росіяни. Оскільки західні партнери досі не ухвалили рішення про передавання далекобійної зброї, Україна може використати і свою альтернативу для знищення мосту.

Зараз ви читаєте новину «"Всі над цим працюють": Буданов зробив заяву про долю Керченського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі