четвер, 05 січня 2023 15:43

У Криму дорожчають ліки та харчі: причина в ЗСУ

У Криму дорожчають ліки та харчі: причина в ЗСУ
Російські перевізники бояться їхати в Крим. Фото: Уніан

Перевізники відмовляються користуватися так званим сухопутним коридором до Криму, бо він на лінії вогню. Тепер на півострові зростають ціни.

Про це розповів заступник постійного представника президента України у Криму Денис Чистіков в ефірі телеканалу FREEДОМ.

"Наступальні дії ЗСУ наближаються до сухопутного коридора, він уже перебуває на лінії вогню. Перевізники, які доставляли паливо, продукти харчування, відмовляються від цього маршруту. На території тимчасово окупованого Криму зростають ціни на паливо, медикаменти, продукти харчування", – сказав Чистіков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму пролунали потужні вибухи

Окупанти розуміють, що Кримський міст – ненадійний і може перебувати на лінії зіткнення ЗСУ.

У мережі з'явився новий супутниковий знімок Кримського моста, на якому майже три місяці тому стався вибух. Ремонтні роботи на незаконно збудованій переправі все ще тривають. Про повноцінне відновлення транспортного руху там поки що не йдеться.

Вибухнуло на залізничній гілці Кримського мосту ще 8 жовтня. Спалахнула потужна пожежа. Окупаційна "влада" Криму заявила, що там нібито підірвався вантажний автомобіль. Так званий голова "парламенту Криму" заявив, що дорожнє полотно на Кримському мосту пошкодили "українські вандали".

Зараз ви читаєте новину «У Криму дорожчають ліки та харчі: причина в ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі