вівторок, 23 жовтня 2018 11:14

У Керченському коледжі відновили навчання

Автор: monm.rk.gov
  Керченський політехнічний коледж відновив роботу після трагедії
Керченський політехнічний коледж відновив роботу після трагедії

Сьогодні Керченський політехнічний коледж відновив роботу після трагедії.

Заняття почалися о 8:30. Навчальний процес буде проходити в іншому корпусі коледжу.

"Сьогоднішній день почався з класних годин, на яких студентам буде донесений графік занять на найближчий час. Навчальні плани скориговані таким чином, щоб відновити навчальний процес плавно, і потім поступово нарощувати це навантаження", - повідомив прес-секретар міністерства освіти і науки Криму Антон Гаркавець.

Діти після трагедії та впродовж цих днів проходили психологічну допомогу.

У коледжі проведуть капітальний ремонт. Після первинного огляду несучі конструкції корпусу здаються неушкодженими вибухом, проте остаточна оцінка буде дана після наміченого на найближчі дні інструментального обстеження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керченський стрілець готував напад 2 роки

17 жовтня студент 4 курсу Владислав Росляков влаштував стрілянину та підірвав бомбу в Керченському політехнічному коледжі.

Загинула 21 людина, більше 50 отримали травми. Нападник теж себе застрелив. Порушили кримінальну справу за статтею "теракт". Втім, пізніше її перекваліфікували на статтю про вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом.

Після трагедії в коледжі окупованої Керчі родичі загиблих студентів переконані, що мішенню була директорка установи Ольга Грєбєннікова. За словами баткьів, діти директора ніколи не любили. Дорослі думали, що це була просто дитяча нелюбов до керівника. У причинах не розбиралися.

Зараз ви читаєте новину «У Керченському коледжі відновили навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі