понеділок, 05 серпня 2024 20:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські терористи прикриваються цивільними в окупованому Криму

Російські терористи прикриваються цивільними в окупованому Криму
Російський окупант у Криму. Фото: Getty Images

Російські окупанти у Криму розташовують військові вертольоти на майданчиках на місці пустирів біля житлових будинків.

Про це повідомило представництво президента України в Автономній Республіці Крим.

"Окупанти продовжують використовувати цивільне населення Криму як живий щит для російських загарбників", - пише представництво президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська розвідка вирахувала росіян-воєнних злочинців зі збитого бомбардувальника Ту-22М3 - фото

Також повідомили, що у селах Джанкойського району на околицях населених пунктів розміщені ворожі зенітні ракетні комплекси.

За інформацією представництва президента, в одному з районів Севастополя окупанти розташували ракетний комплекс, радіолокаційні системи і декілька засобів С-300.

Також повідомили, що в одному з санаторіїв Ялти знаходиться пункт ФСБ окупантів. "Нещодавно туди приїжджала комісія з Москви для відслідковування партизанських рухів на півострові", - пишуть.

2 серпня Сили оборони України завдали ударів по підводному човну і зенітному ракетному комплексу С-400 в окупованому Криму. Підводний човен окупантів "Ростов-на-Дону" затонув. Ударами було пошкоджено чотири ворожі пускові установки ЗРК "Тріумф".

Зараз ви читаєте новину «Російські терористи прикриваються цивільними в окупованому Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі