четвер, 04 лютого 2021 17:34

Підприємці з України фінансують окупантів - Бабін

Підприємці з України фінансують окупантів - Бабін
Віцепрем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков пропонує скасувати вільну економічну зону "Крим". На його думку вона неефективна.  Фото: Росзмі

Скасувати вільну економічну зону "Крим" треба було на початку окупації Криму російськими військами.

Скасовуючи цей закон, треба впорядкувати питання з митного та податкового законодавства, бо виникне проблема, що робити із бюджетом АРК", - каже Gazeta.ua колишній представник президента в АР Крим Борис Бабін.

Вільна економічна зона "Крим" збагачувала бюджет окупантів. Вона легалізувала бізнес на окупованому півострові для великого бізнесу.

"Мова про бізнес, який ведуть в Криму. Це питання виробничого бізнесу наших бенефіціарів – власників заводів, банків, інвестицій. Це збагачувало і збагачує бюджет окупантів", - каже Бабін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росії нагадали, кому належить Ай-Петрі

Замість закону про ВЕЗ треба заборонити ведення бізнесу на території півострова.

"ВР має встановити чіткий перелік гуманітарних виключень, коли дозволяється щось постачати в Крим, або звідти", - каже Бабін.

Віцепрем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков пропонує скасувати вільну економічну зону "Крим".

За його словами, вона не вирішує проблем розвитку регіону, про це він розповів в інтерв'ю LB.ua.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці з України фінансують окупантів - Бабін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі