неділя, 04 серпня 2024 16:56

Спецтема: Війна Росії проти України

"Не шкодують жодних ресурсів": росіяни посилили охорону Кримського мосту

"Не шкодують жодних ресурсів": росіяни посилили охорону Кримського мосту
Росіяни посилили охорону Кримського мосту через удари ЗСУ. Фото: AP

Російські війська постійно перебувають у боєготовності через загрозу ударів Збройних сил України по тимчасово окупованого Криму.

Зокрема, російська армія посилила охорону незаконно збудованого Кримського мосту. Про це в коментарі "24 каналу" розповів речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Робота йде". Буданов висловився щодо знищення Керченського мосту

"Тримаємо росіян в тонусі, адже вони почали застосовувати усі можливі засоби захисту, мовиться про збільшення систем протиповітряної оборони та підрозділів росгвардії на в'їзді. Нелегальні туристи у Криму скаржилися, що перетин Кримського мосту дуже ускладнено", - наголосив речник.

Плетенчук повідомив, що на охорону цього об'єкту окупаційні війська не шкодують жодних ресурсів.

Сили оборони України завдали ударів по підводному човну та зенітному ракетному комплексу С-400 ворога в тимчасово окупованому Криму.

Так, за підтвердженою інформацією, 2 серпня підрозділами ракетних військ, у взаємодії з підрозділами Військово-морських сил Збройних сил України було суттєво пошкоджено чотири пускові установки ЗРК "Тріумф". Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Крім того, внаслідок успішної атаки в порту Севастополя українські воїни вразили підводний човен Чорноморського флоту РФ "Ростов-на-Дону".

Зараз ви читаєте новину «"Не шкодують жодних ресурсів": росіяни посилили охорону Кримського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі