четвер, 17 листопада 2022 02:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Деокупація Криму військовим шляхом малоймовірна – американський генерал

Деокупація Криму військовим шляхом малоймовірна – американський генерал
Генерал Міллі розповів про деокупацію Криму. Фото: DailyLviv

Україна може повернути Крим.

Звільнення півострова військовим шляхом малоймовірно, під час пресконференції заявив голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі.

Буде дуже складно вибити російських окупантів з Криму. До того ж, це завдання неможливо виконати в найближчі кілька тижнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генасамблея ООН затвердила резолюцію про права людини в Криму

Він не виключив, що повернення Криму може відбутися за результатами якихось політичних рішень.

"З військової точки зору ймовірності української військової перемоги, яка визначається як вигнання росіян з усієї України, включаючи Крим, ймовірність того, що це відбудеться найближчим часом, невисока... Політичне рішення з відходом росіян з Криму може бути. Це можливо", – сказав Міллі.

Збройні Сили України проти перемовин, домовленостей чи компромісних рішень.

Вони готові і надалі відвойовувати захоплені росіянами території України, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив під час телефонної розмови з Головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

"Ми будемо боротися, доки стане сил. Наша мета – звільнити всю українську землю від російської окупації. Ми не зупинимося на цьому шляху за жодних умов. Українські військові не приймуть ніяких перемовин, домовленостей чи компромісних рішень. Умова для переговорів одна – Росія має залишити всі захоплені території", – заявив Залужний.

Зараз ви читаєте новину «Деокупація Криму військовим шляхом малоймовірна – американський генерал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі