четвер, 01 квітня 2021 09:39

Зниклого безвісти киянина тримали в полоні
5

Правоохоронці звільнили киянина, якого 3 роки тримали в полоні, щоб привласнити його квартиру. Потерпілого вважали зниклим безвісти з 2017 року, знайшли його в Миколаєві.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Фото: Поліція Києва

"Під час слідчих дій у приміщенні зловмисників виявили 52-річного потерпілого, а також 49-річного киянина, якого, ймовірно, також насильно утримували в будинку", – розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

Викрадачі - уродженці Миколаївської області та Запоріжжя, 1958, 1974 та 1969 років народження. Їх затримали. За скоєне загрожує до 20 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкове зникнення бізнесмена і труп у його авто: нові подробиці справи

Фігуранти також можуть бути причетні до незаконного заволодіння чужим будинком.

"Громадянка повідомила, що ці люди шахрайським шляхом заволоділи будинком жінки, а її саму поселили в приватний будинок одного із сіл Миколаївської області. Зараз ми перевіряємо причетність злочинної групи до цієї шахрайської схеми й до аналогічних злочинів на території України", – додав Крищенко.

У Львові затримали зловмисників, які викрали й катували бізнесмена. Вони силоміць вивезли місцевого підприємця до лісу, били та погрожували розправою над рідними. Їх найняв 30-річний чоловік, який позичив у бізнесмена $200 тис. і не хотів віддавати.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого безвісти киянина тримали в полоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі