четвер, 03 вересня 2020 14:34

Зірковий протест: Полякова й Alyona Alyona мітингують під Кабміном
4

3 вересня біля будівлі Кабінету міністрів проходив мітинг представників музичної індустрії під назвою "Нас не чують". Мітингарі виступали проти вибіркових карантинних обмежень і дискримінації організаторів концертів.

Основна вимога - дати можливість працювати й створити необхідні умови, що дозволять індустрії вижити за умови її повної зупинки, повідомив Babel.

Фото: Єгор Шуміхін в TWITTER

Зібралися на мітинг понад 100 осіб. Серед присутніх: виконавиці Ольга Полякова, Alyona Alyona й Аліна Паш, шоумен Андрій Джеджула, а також інші представники музичної індустрії.

В руках у протестувальників були плакати з написами: "Карайте винних, а не всіх поспіль", "Ми проти дискримінації", "Кабмін, не порушуй конституцію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власники євроблях мітингують у Києві - що вимагають

У центрі столиці під будівлею КМДА вийшли на мітинг працівники Київпастрансу. Закликають депутатів Київради на сьогоднішньому засіданні ухвалити рішення про додаткове фінансування комунальних підприємств-перевізників для виплати заробітних плат.

Зараз ви читаєте новину «Зірковий протест: Полякова й Alyona Alyona мітингують під Кабміном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі