четвер, 16 листопада 2017 12:29

Житловий комплекс на місці Сінного ринку в центрі Києва знесуть

Житловий комплекс на місці Сінного ринку в центрі Києва знесуть
За три дні потрібно демонтувати паркан на будівництві. Фото: УНІАН

Знову розгорівся скандал навколо будівництва ЖК на місці знесеного Сінного ринку на вул. Бульварно-Кудрявській, 17. У мерії видали припис на демонтаж паркану навколо будівництва протягом 3-х днів.

Про це пише "Сегодня".

Вчора біля будівництва зібралися активісти з вимогою зупинити роботи та знести паркан. На місце прибув мер Києва Віталій Кличко. Переговори із забудовником про зниження висотності будівель не принесли результатів, сказав він.

"Місто не має повноважень скасувати дозвіл на будівництво та містобудівні умови", - заявив Кличко.

Видати припис на знесення будівельного паркану - це в повноваженнях мерії, додав міський голова.

"У забудовника є час до п'ятниці, щоб самостійно демонтувати паркан. Якщо він цього не зробить, то цим займуться співробітники департаменту благоустрою. Тоді, відповідно до закону, будівництво повинне зупинитися", - наголосив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владу просять відновити Сінний ринок

У листопаді 2016 року на вул. Бульварно-Кудрявській, 17, де був Сінний ринок, відновили будівництво житлового кварталу "Ярославів град". У мережі з'явився сайт із продажу квартир у майбутніх будинках.

Зараз ви читаєте новину «Житловий комплекс на місці Сінного ринку в центрі Києва знесуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі