вівторок, 29 червня 2021 14:37

Зеленського звинуватили у держзраді - під ОП збиралися по справі "вагнерівців"
10

У день Конституції України громадськість прийшла під Офіс президента, щоб висунути Володимиру Зеленському "звинувачення у держзраді" по справі "вангерівців".

Громадськість під Офісом Президента
Фото: Дмитро Анохін
Громадськість під Офісом Президента
Громадськість під Офісом Президента
Громадськість під Офісом Президента
Громадськість під Офісом Президента

Зокрема, в акції протесту взяли участь "Рух опору капітуляції" та "Демократична сокира".

Під час заходу активісти зачитали "підозру" Зеленському у держзраді, яку надрукували в кількох примірниках. Один з них сягав довжини 1,7 м. Після зачитання документу кожен охочий міг підписати його.

"Я хочу дітям залишити Україну в спадщину, а не руїни. Тому треба боротися сьогодні", — заявив народний депутат України восьмого скликання, ветеран Ігор Лапін.

БІЛЬШЕ У ВІДЕО:

ПВК "Вагнер" — російська військова структура, що складається з найманців, створена 2013 року. Брала участь у бойових діях на Донбасі на стороні Росії та в Сирії на боці союзника Росії.У російських ЗМІ організація називають приватною військовою компанією, що перебуває під командуванням відставного підполковника ЗС РФ Дмитра Уткіна, позивний "Вагнер".

Зізнання Зеленського в тому, що це він здав операцію, створило президентові нові проблеми, пише журналіст Володимир Кравченко. Адже тепер не тільки прибічники Петра Порошенка заговорили про те, що в діях українського президента спостерігаються ознаки держзради, оскільки він оприлюднив службову конфіденційну інформацію, що стосується діяльності українських та іноземних спецслужб.

Зараз ви читаєте новину «Зеленського звинуватили у держзраді - під ОП збиралися по справі "вагнерівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі