вівторок, 11 серпня 2020 13:09

Загадкове зникнення: у Києві розшукують чоловіка, який стрибнув з Північного мосту

У Києві розшукують хлопця, який 9 серпня, близько 17:00, стрибнув з мосту в парку Дружби народів. Після стрибка його ніхто більше не бачив.

Дно водойми біля пляжу Чорторий та прилеглу територію навколо ретельно обшукували поліціянти та водолази. Утім, жодного результату це не дало, повідомляє "Київ Оперативний".

Автор: "Київ Оперативний"
  Після падіння у воду чоловік не виходить на зв'язок і не з'являється вдома
Після падіння у воду чоловік не виходить на зв'язок і не з'являється вдома

"Можливо, перебуваючи в шоковому стані від удару об воду, він виплив на берег і втратив пам'ять", - припускають рідні.

Близькі зниклого просять про допомогу всіх, хто бачив або може знати, де він перебуває.

"Будь ласка, якщо хтось знайде його, бачив, звертайтеся за телефонами, вказаними нижче. Будемо дуже вдячні, будь-яка інформація важлива", - йдеться в повідомленні.

За наявності інформації про його місцеперебування просять повідомити за телефоном (068) 992-79-11 - Степан або (095) 087-94-11 - Мар'яна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські медузи та риби-голки - у Дніпрі помітили незвичних тварин

Біля англійського м. Скарборо в графстві Норт-Йоркшир на сході країни 31 липня 10-річного Равіраджа Саїні віднесло в море. Хлопчик згадав документальний фільм BBC "Порятунок життів у морі". Він перевернувся на спину, розкинув руки й ноги та голосно кликав на допомогу. Це допомогло йому врятуватися.

Зараз ви читаєте новину «Загадкове зникнення: у Києві розшукують чоловіка, який стрибнув з Північного мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі