четвер, 24 червня 2021 14:11

Уперше в історії: український аеропорт увійшов до 15 найкращих повітряних воріт Європи

Уперше в історії: український аеропорт увійшов до 15 найкращих повітряних воріт Європи
Аеропорт "Бориспіль". Фото: hromadske.ua

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у Києві посів 14-те місце в рейтингу аеропортів Європи за кількістю пасажирів.

Такі дані звіту АСІ Europe, розповів голова Наглядової ради держпідприємства МА "Бориспіль" Володимир Жмак.

"За чотири місяці 2021 року "Бориспіль" піднявся на 14-те місце в Європі та вперше в історії увійшов до 15 найкращих", – пояснив Жмак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можна запізнитися на рейс: туристів попередили про "сюрприз" на шляху до "Борисполя"

Українське летовище випередило аеропорт Відня, Рима, Лісабона, Афін, Мюнхена, Женеви, Цюриха, Мілана, Барселони, Брюсселя, Стокгольма, Варшави й іще понад 300 найбільших аеропортів Європи.

"Реагуючи на виклики пандемії, 2020 року ми розробили "Антикризову програму" з відновлення роботи "Борисполя". І останні результати підтверджують, що обраний нами шлях є правильним", – зазначив Жмак.

І додав, що станом на травень 2021-го аеропорт "Бориспіль" уже відновив 60% рейсів у порівнянні з показниками 2019 року.

В аеропорту "Бориспіль" викрили двох жителів Києва, які намагалися незаконно ввезти в країну діаманти. Цінності заховали у спідньому. Під час огляду митники виявили шість пакетиків із безбарвним камінням загальною вагою 39,2 г.

Зараз ви читаєте новину «Уперше в історії: український аеропорт увійшов до 15 найкращих повітряних воріт Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі