середа, 13 жовтня 2010 12:12

Водій автобуса відволікся від керування і влетів в автівку

Водій автобуса відволікся від керування і влетів в автівку
У місті Біла Церква Київської області водій автобуса Mercedes в'їхав у припаркований біля правого краю проїзної частини автомобіль Mercedes-Benz.

Як повідомляється на офіційному сайті ДАІ МВС України, внаслідок ДТП четверо пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження, і їх доставили в міську лікарню.

ДТП сталася у вівторок, 12 жовтня, о 08:30. За попередніми даними, водій автобуса відволікся від керування та здійснив наїзд на припаркований автомобіль.

Нагадаємо, вчора сталася найбільш масштабна за кількістю загиблих за всю історію незалежної України аварія.

Під Марганцем в результаті зіткнення пасажирського автобуса і локомотива, за останніми даними, загинули 43 людини, 9 - травмовані.

Як повідомили в ДАІ, катастрофа сталася внаслідок порушення водієм правил перетину залізничних переїздів. Укрзалізниця заявила про справний стан залізниці та локомотива, який зіткнувся з автобусом. Відомство також повідомило, що у машиніста локомотива не було можливості уникнути зіткнення.

Gazeta.ua


Зараз ви читаєте новину «Водій автобуса відволікся від керування і влетів в автівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі