вівторок, 28 листопада 2006 19:12

Віталій Сябро загинув у нічному ДТП

У ПОНЕДІЛОК родина й друзі поховали на Берковцях киянина Віталія Сябра, 41 рік.

Чоловік загинув о пів на другу ночі проти неділі в ДТП, що сталося на вулиці Електриків. Віталій їхав за кермом власного авто "Опель Астра". У салоні було чотири пасажири, двоє загинули.

Старший брат покійного, 48-річний Сергій, давно не бачився з Віталієм, тепер шкодує про це.

У покійного залишилися троє дітей. Найстарший син живе в Санкт-Петербурзі разом із матір"ю, першою дружиною Віталія Сябра. Друга дружина народила йому сина Максима, 10 років і доньку Настю, 9 років. Усі разом жили на вулиці Їжакевича.

— Віталік був чудовою людиною, — зауважує Сергій. — У газетах пишуть, що причина аварії — наркотики. Нібито на задньому сидінні хтось побачив маківку. Це неправда! Віталік був спортсменом, займався біатлоном, їздив на змагання.

Останнім часом Віталій Сябро хотів займатися приватними перевезеннями. Для цього купив у кредит новий "опель". Сергій каже, що після смерті брата звернув увагу на дату покупки авто. Машину із салону Віталій забрав 13 вересня. Це стало фатальним днем для чоловіка.

ДАІ вважає, що аварія сталась через густий туман.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Сябро загинув у нічному ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі