субота, 11 червня 2022 13:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Викрили жительку Ірпеня, яка мародерила разом із терористами
6

В Ірпені місцева мешканка допомагала окупантам
Фото: Нацполиция
В Ірпені місцева мешканка допомагала окупантам
В Ірпені місцева мешканка допомагала окупантам
В Ірпені місцева мешканка допомагала окупантам
В Ірпені місцева мешканка допомагала окупантам

Поліцейські викрили мешканку Ірпеня Київської області, яка виявилася пособницею російських загарбників.

Вона допомогала чинити їм злочини. Про це повідомляє Нацполіція у Telegram.

Відомо, що жінка під час перебування у місті терористів "наводила" їх на будинки заможних людей. Крім того, вона сама брала участь у мародерстві.

Під час обшуків у неї знайшли ворожу символіку, а також викрадені речі - побутову та комп'ютерну техніку, велосипеди, мобільні телефони, ювелірні вироби, одяг і навіть колекційний алкоголь та парфуми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали обличчя окупанта, який "обчищав" квартири під Києвом

Однак слідчим вона розповіла вигадану історію про те, що всі ці речі віддали їй сусіди на зберігання. Та серед них знайшли своє викрадене майно навіть люди, які були понятими.

"Фігурантка – місцева мешканка, яка ніде не працює. Раніше вона неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців, зокрема через конфлікти із сусідами та вчинення домашнього насильства над своєю матір'ю", - йдеться у повідомленні.

У Сумській області правоохоронці викрили колаборанта. Ним виявився 68-річний чоловік, який відкрито підтримував повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

На початку березня, коли російські терористи захопили його населений пункт, він намалював фарбою на вікнах та вхідних дверях свого помешкання заборонені ворожі символи "Z" та "V", а у квітні та травні він запевняв сусідів, що російські військові прийшли нібито "звільняти" українців.

Зараз ви читаєте новину «Викрили жительку Ірпеня, яка мародерила разом із терористами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі