неділя, 25 березня 2018 19:15

У столиці працює кав'ярня без цін

У столиці працює кав'ярня без цін
Кав'ярня BUCK Coffee Roasters

На вулиці Костянтинівській 20/14 відкрилась кав'ярня BUCK Coffee Roasters, в якій немає цін. Відвідувачі платять за напій стільки, скільки вважають за потрібне.

Організатори акції – постійні учасники фестивалів Ulichnaya Eda, "Белые Ночи", "Кураж Базар", Atlas Weekend, Z-Games та "Всi Свої", передає кореспондент Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еспресо чи еспрессо — як правильно називати їжу та напої

"Це своєрідний маркетинговий хід, подібний досвід ми бачили в європейських закладах. Таким чином за кордоном закликають людей скуштувати їх каву. Захотіли подивитися, що з цього вийде, та і люди якось мали дізнатися, що ми відкрились. Тим більше, такий спосіб значно цікавіший за звичайну рекламу. Людям подобається", – розповіла власниця кав'ярні Юлія Пристинська.

В меню є безліч нестандартних кавових напоїв: лате з солоною карамеллю, раф з лавандовим або бананово-горіховим смаком.

"Без цін працюємо лише в тестовому режимі. Далі перейдемо на звичний режим оплати. За три дні роботи у нас побувало близько 250 людей. Більшість розраховувалися карткою: самі вводили суму, яку хотіли сплатити. Багато хто платив більше нашої ціни за напій. Деякі навіть залишали 100 гривень за каву. Проте "халявщиків" теж вистачає. В основному, це школярі та студенти. За такий короткий період не збанкрутуємо", - додала Юлія.

Через кілька днів кав'ярня зробить послугу "підвішена кава", аби обслуговувати людей, які не мають можливості відвідати кав'ярню.

"Підвішена кава" - це анонімне пригощання будь-кого кавою, яке започаткували в Італії. Відбувається це наступним чином: ви замовляєте і платите за кілька порцій кави: одну для себе, а решту просите "підвісити". Тоді бармен відмічає на спеціальні дошці кількість "підвішеного". Тоді будь-хто зможе замовити каву безкоштовно, адже за неї вже заплачено", - пояснила власниця закладу.

16-річний зірка Instagram на ім'я Хосе робить барвисті вегетаріанські сніданки і солодощі. Підліток пробує різноманітні страви, такі як смузі і сирі чизкейки. Основний інгрідієнт - мерехтливі заморожені фрукти.

Зараз ви читаєте новину «У столиці працює кав'ярня без цін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі