неділя, 03 грудня 2017 19:15

В одному з районів Києва відмінили шкільну форму
3

На плакатах міститься інформація про те, що надягати дітям в школу
Фото: Тетяна Глускіна
На плакатах міститься інформація про те, що надягати дітям в школу
На плакатах міститься інформація про те, що надягати дітям в школу

У Святошинському районі столиці відмінили шкільну форму.

Про це повідомила Тетяна Глускіна на сторінці "Батьки SOS" в Facebook.

"Сьогодні для шкіл Святошинського району Києва передали плакати про шкільну форму. Голова Святошинського РУО пан Дубовецький Юрій Олександрович просив зазначити: "Святошинське РУО також цінує та поважає індивідуальність кожної дитини". Перевіряйте найближчим часом наявність плакатів про шкільну форму на самих видних місцях у вашій школі", - зауважила Тетяна.

На плакатах міститься інформація про те, що надягати дітям в школу, а також прохання до батьків допомогти учням у виборі правильного гардероба для відвідування занять. Також рекомендується віддати перевагу шортам, суконь та спідниць завдовжки не вище колін, а прикраси надягати невеликі, щоб не доставляли дискомфорту дитині.

У коментарях батьки подякували авторів плакатів.

"Дякуємо ще раз!", - прокоментувала Олена Парфенова.

"А коли на Оболоні? Школа 298", - додала Ольга Тишкевич.

"Скоро на Печерську!", - написала Лілія Сопотницька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найпоширеніших помилок у виховання дитини

5 вересня Верховна Рада прийняла закон, який дав початок освітній реформі в Україні. У ньому визначають, що мовою викладання в усіх навчальних закладах є державна. 28 вересня Міністерство закордонних справ відправило закон "Про освіту" на експертизу до Венеціанської комісії. Рекомендації Венеціанської комісії щодо мовного закону будуть враховані, але не вплинуть на його зміни.

Зараз ви читаєте новину «В одному з районів Києва відмінили шкільну форму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі