середа, 06 грудня 2017 17:59

В одному з районів Києва може завалитися житловий будинок

У Києві на Голосіївському проспекті, 46/1 може завалитися будинок.

Про це повідомила киянка, правозахисник Леля Пальчикова-Козуб, пише "Golos.ua".

Автор: "Golos.ua"
  На будівлі утворилися величезні тріщини
На будівлі утворилися величезні тріщини

На будівлі, яке знаходиться неподалік від районної адміністрації, утворилися величезні тріщини, в деякі з них навіть можна просунути руку.

Автор: "Golos.ua"
  На будівлі утворилися величезні тріщини
На будівлі утворилися величезні тріщини

"Прямо біля Голосіївської адміністрації району руйнується будинок. В одній із квартир в кухні, в стіні між кухнею та вулицею, утворилася діра, кулак наскрізь виходить. Маяки та стіна тріскаються. На що мені голова РДА, з головним архітектором та інженером кажуть: ми вже 1,5 року не ставимо маяки. Я кажу: покажіть мені динаміку руйнування. А ті кажуть: маяки тріскаються, тому немає сенсу їх ставити", - розповіла Пальчикова-Козуб.

Будинок руйнується через прорахунок будівельників, які споруджують неподалік житловий комплекс, вважають активісти.

"Будівельники цинічно завозили важку техніку та труби. Чи виживуть жителі, залежить від совісті Миколи Негрича, депутата Київради та власника будівельної компанії, будівництво якої знищує будинок", - повідомив голова Громадської ради Голосіївської РДА Олександр Юрченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 сімей живуть в аварійному будинку у центрі столиці

25 лютого 2016 року в центрі Києва на вул. Хмельницького, 12, обвалився 5-поверховий будинок. Упали перекриття на всіх поверхах.

Зараз ви читаєте новину «В одному з районів Києва може завалитися житловий будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі