неділя, 22 жовтня 2023 19:21

Спецтема: Війна Росії проти України

В КМДА відповіли, чи стоятиме цьогоріч головна новорічна ялинка

В КМДА відповіли, чи стоятиме цьогоріч головна новорічна ялинка
Багато років поспіль на Софійській площі стоїть новорічна ялинка. Фото: КМДА

У 2023 році на Софійській площі Києва традиційно стоятиме новорічна ялинка, якщо цьому не завадять форс-мажорні обставини.

Зокрема, традицію зі встановленням ялинки до свят можуть порушити деякі умови. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко в інтерв'ю ТСН.

"Багато років поспіль на Софійській площі стоїть новорічна ялинка. Минулого року вона теж була. Попри усе – війну, обстріли, відключення світла. Традиції треба берегти", - зауважив посадовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вигадають щось нове": у Повітряних силах розповіли, чого очікувати від окупантів взимку

При цьому Попко зауважив, що традицію зі встановленням ялинки до свят можуть порушити деякі умови.

"Звісно, якщо не буде форс-мажорів і нових обставин, то, на мою думку, ялинка має стояти. Але до будь-яких рішень потрібно завжди підходити з холодною головою. Тому давайте дочекаємося, з чим ми підійдемо до зими", - зауважив керівник КМВА.

Швидше за все, погода на Новий рік в Україні знову буде аномально теплою, без снігу і морозу.

Слід очікувати невеликий "плюс" у денні години і 0 або невеликий "мінус" - в нічні. Таку погоду прогнозує завідувачка відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова.

Зараз ви читаєте новину «В КМДА відповіли, чи стоятиме цьогоріч головна новорічна ялинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі