неділя, 05 квітня 2020 03:40

В Києві для роз'яснення положень карантина застосують дрони

В Києві для роз'яснення положень карантина застосують дрони
Дрони будуть роз'яснювати положення карантину. Фото: РБК

В столичному Гідропарку людей морально готували до посилення заборон через карантин, їх просять, попереджають, лякають штрафами та вмовляють із квадрокоптера.

У цьому популярному серед киян місці відпочинку сьогодні спільне патрулювання – окрім аварійно-рятувальної служби, ще нацгвардія, поліція, муніципальна варта та патрульні. Завдання просто попереджувати про небезпеку, йдеться в сюжеті ТСН.

Просять, попереджають, лякають штрафами та вмовляють із квадрокоптера. В столичному гідропарку людей морально готували до посилення заборон через карантин.

Правоохоронці записали аудіоповідомлення і воно тепер лунатиме над столицею з квадрокоптера. Звук з дрону чутно на 30 метрів, представники аеропідтримки національної поліції впевнені, що знайдуть всіх порушників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин: при в'їзді в Київ будуть вимірювати температуру

Нагадаємо, поліція Львова склала протокол про адміністративне правопорушення відносно 32-річного місцевого жителя, який не захотів перервати прогулянку в парку на вимогу правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «В Києві для роз'яснення положень карантина застосують дрони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі