середа, 02 січня 2019 02:30

В центрі Києва пограбували відділення "Приватбанку"

В центрі Києва пограбували відділення "Приватбанку"
В столиці пограбували відділення "Приватбанку". Фото: Поліція

На вулиці Басейній у Києві невідомі здійснили злам закритого відділення "Приватбанку", викрали гроші та втекли до прибуття правоохоронців.

Злочинців не зупинила навіть охоронна сигналізація. Сигналізація у відділенні спрацювала близько 10 години вечора, повідомляють правоохоронні органи.

Поліція охорони та служба безпеки банку, які прибули на виклик, побачили пошкоджені вхідні двері зі зламаними замками. Також відмичками були зламані двері до касового приміщення.

Суму викраденої готівки поки не підрахували. За даними джерел, працювали "професіонали": охоронні пристрої були майстерно виведені з ладу. Камери не змогли записати момент крадіжки.

Заведено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України - Крадіжка з проникненням. Співробітники поліції намагаються розшукати відеозаписи вуличних камер системи "Безпечне місто", на яких міг бути зафіксований маршрут злодіїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Статистика новорічної ночі: 130 п'яних водіїв та майже сотня злочинів

За словами оперативників такої нахабної крадіжки" в Києві давно не траплялося - злочинці змогли винести гроші до приїзду охорони на сигнал сигналізації.

Зараз ви читаєте новину «В центрі Києва пограбували відділення "Приватбанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі