середа, 12 грудня 2018 19:15

У столиці затримали двірника-стрілка

У столиці затримали двірника-стрілка
У чоловіка вилучили пістолет та набої, які направили на експертизу, а також газовий балончик. ФОТО: Національна поліція Києва

У столиці затримали двірника, який напередодні стріляв з пістолета по двох безхатченках на вулиці Анни Ахматової в Дарницькому районі.

Ним виявився 39-річний уродженець Закарпаття. Він зізнався у скоєному, йдеться на сайті Національної поліції Києва.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Зловмиснику загрожує до 7-ми років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві стріляли в студентів

Вчора біля пункту прийому вторсировини двірник відкрив вогонь по двох безхатченках – Іванові та Сергієві – через підозру у крадіжці паперу. Чоловіки це заперечували, почався скандал, в результаті чого двірник бризнув з газового балончика в Івана. Сергій заступився за друга, після чого двірник двічі вистрілив в Сергія з пістолета, одним пострілом пробивши чоловіку коліно, другим – голову. Потерпілий втратив багато крові, але від госпіталізації відмовився. Двірник втік з місця злочину.

Зараз ви читаєте новину «У столиці затримали двірника-стрілка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі