вівторок, 04 липня 2017 14:57

У столиці подорожчає гаряча вода

У столиці подорожчає гаряча вода
У Києві подорожчає гаряча вода. Фото: www.mukachevo.net

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, підвищила тарифи на гарячу воду в Києві на 1,6%. На опалення - знизила на 0,2%.

Відповідне рішення прийняли на засіданні комісії у вівторок, 4 липня, повідомляє прес-служба НКРЕКУ.

Централізоване постачання гарячої води для населення від Київенерго коштуватиме 84,45 грн за 1 куб. м (з ПДВ) за умови підключення рушникосушарок. За їх відсутності - 78,08 грн за 1 куб. м (з ПДВ).

Підігрів води для потреб управителів багатоквартирних будинків встановлений на рівні 67,80 грн за 1 куб. м (без ПДВ) за умови підключення рушникосушарок. За їх відсутності - 62,68 грн за 1 куб. м (без ПДВ).

Централізоване опалення для населення встановили на рівні 1414,45 грн/Гкал (з ПДВ) для абонентів житлових будинків із будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії та 32,91 грн за 1 кв. м опалювальної площі в місяць для абонентів житлових будинків без лічильника.

Нові тарифи набудуть чинності після ​​офіційного опублікування постанови в газеті "Урядовий кур'єр".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартплата з липня здорожчає майже удвічі

30 травня Київтрансгаз зупинив постачання газу на київську ТЕЦ-6 через борги за газ і його транспортування. Вона забезпечує гарячою водою і опаленням узимку житлові масиви Оболонь, Троєщину, Райдужний і Воскресенку. Тобто 3 тис. 138 об'єктів, з них – 2 тис. 142 житлових будинків, 39 медичних закладів, 164 дитсадки та 670 відомств. 26 червня постачання гарячої води відновили.

Зараз ви читаєте новину «У столиці подорожчає гаряча вода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі