пʼятниця, 26 червня 2020 13:10

У столиці можуть повернути жорсткий карантин

У столиці можуть повернути жорсткий карантин
Влада Києва розглядає питання можливості повернення жорсткого карантину в столиці day.kyiv.ua

Влада Києва розглядає питання можливості повернення жорсткого карантину в столиці.

Про це в ході брифінгу повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Останнім часом епідеміологічна ситуація в столиці погіршилася. Ви самі бачите, скільки у нас нових випадків щодоби. Обмеження були ослаблені, оскільки ми розуміємо, що бізнес повинен працювати, що людям треба заробляти. Що потрібно піднімати економіку", - сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві - погіршення ситуації з Covid-19, спалах зафіксували на ринку

У той же час він підкреслив, що люди перестали дотримуватися елементарних правил безпеки: не вдягають маски в транспорті та громадських місцях, не дотримуються дистанції, збираються великими компаніями.

"Вірус не відступив. І якщо кількість хворих зростатиме, а кількість вільних ліжок в опорних лікарнях найближчими днями істотно зменшиться, ми будемо змушені повернутися до суворих обмежень, в тому числі, і в роботі громадського транспорту. І, підкреслю, ми все ближче до такого рішення", - зазначив Кличко.

Україна встановила страшний рекорд за кількістю інфікованих коронавірусом. За останню добу на Covid-19 захворіли 1109 людей.

Зараз ви читаєте новину «У столиці можуть повернути жорсткий карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі