четвер, 30 листопада 2017 12:31

У столичному метро не всіх пільговиків пускатимуть безкоштовно

У столичному метро не всіх пільговиків пускатимуть безкоштовно
Пільговиків у метро безкоштовно пускатимуть за "Карткою киянина". Фото: "Укрінформ"

Столична підземка запроваджує нові правила для пільгових пасажирів.

За рішенням Київради з 1 грудня пільгові категорії столиці користуватимуться виключно "Карткою киянина" для безкоштовного проїзду у метрополітені, повідомили на сайті Київського метрополітену.

У цей список потрапили: столичні пенсіонери, інваліди III групи; учасники війни, члени сімей померлих ветеранів війни; особи, які мають особливі заслуги перед батьківщиною; особи, які мають особливі трудові заслуги перед батьківщиною; батьки багатодітних сімей; непрацюючі працездатні кияни, які доглядають за інвалідами і групи, дітьми-інвалідами або родичами, старшими за 80 років; особи, які не мають права на пенсію за Законом України "Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та інвалідам".

Інші категорії пільговиків зможуть проходити в метро за посвідченнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зведуть чотири станції метро

Оплатити проїзд у столичній підземці можна за допомогою мобільного телефона. Ґаджет треба приставити до жовтого турнікета поруч з контролерами, повідомили в прес-службі метрополітену Києва. Такий розрахунок став можливий після запуску в Україні мобільного додатка AndroidPay.

Зараз ви читаєте новину «У столичному метро не всіх пільговиків пускатимуть безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі