вівторок, 29 травня 2012 20:07

У приміщенні Держфінпослуг правоохоронці проводять оперативно-слідчі дії

У приміщенні Держфінпослуг правоохоронці проводять оперативно-слідчі дії
Виникли питання щодо діяльності комісії. Фото: obozrevatel.com

У приміщенні Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України, яка в даний час знаходиться на стадії ліквідації, у вівторок проводяться оперативно-слідчі дії з питань діяльності комісії. Про це повідомляє Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (Нацкомфінпослуг), на офіційному веб-сайті.

Крім того, прокуратура Києва спільно зі Службою безпеки України затримала одного з керівників Департаменту реєстрації, ліцензування та дозвільних процедур Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг України, повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Чиновник був затриманий під час отримання хабара від підприємця у сумі $ 3 тис за сприяння в отриманні ліцензії. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Як повідомлялося, в листопаді 2011 року указом президента була створена Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері ринків фінансових послуг, натомість ліквідованої Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг.

Раніше, 25 липня 2011 року, Віктор Янукович звільнив Василя Волгу з посади голови Держфінпослуг у зв'язку "з порушенням присяги держслужбовця". Відносно Волги було порушено кримінальну справу за ст.368 ч.3 Кримінального кодексу України за підозрою в отриманні хабара в розмірі $ 500 тис. за попередньою змовою осіб.

19 липня 2011 він був затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

Зараз ви читаєте новину «У приміщенні Держфінпослуг правоохоронці проводять оперативно-слідчі дії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі