понеділок, 27 лютого 2017 20:50

У місті врятували виснажену сову

Маленьку сову знайшли на вулиці Білицькій. Птах не міг полетіти і сидів на паркані.

Про це повідомила "Команда порятунку тварин" у соціальних мережах.

Автор: Facebook
 

"Сову забрали, нагодували курячими серцями. Швидше за все, літати вона не може через виснаження", - зауважили в повідомленні.

Автор: Facebook
 

Її передадуть в центр допомоги птахам.

Автор: Facebook
 
Київміськадміністрація планує відкрити другий комунальний притулок для бездомних тварин, розказав на брифінгу 27 лютого керівник апарату Київадміністрації Володимир Бондаренко.

"Для вирішення проблеми збільшення бродячих тварин у Києві використовуватимуться стандартні методи, зокрема відкриття нового притулку й стерилізації бродячих тварин", - зауважив він.

Комунальні служби використовують виключно гуманні методи для зменшення популяції бездомних тварин і борються із проявами варварських методів, зокрема з догхантерством, зазначив Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери вимагають створити Котяче містечко

9 лютого волонтери презентували виставку "Втрачений дім", присвячену тваринам із зони АТО. Подивитися фотографії можна у вестибюлі станції метро Золоті ворота.Свої роботи показують Олександр Гайдар, Олексій Чернишов та Андрій Римарук. Усі фото зроблені у період з 2014 по 2016 рік у Пісках, Широкіно та Авдіївці.

Зараз ви читаєте новину «У місті врятували виснажену сову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі