вівторок, 12 листопада 2019 15:35

У метро запровадили нові правила

У метро запровадили нові правила
Моя планета Нові правила метрополітену в Києві: заборонять входити жебракам, музикантам і напівоголеним пасажирам

Столичний метрополітен оголосив про нововведення. Відтепер заборонять входити жебракам, торговцям, музикантам і напівголим пасажирам

Київрада сьогодні прийняла нові правила метрополітену.

Тепер туди не пустять жебраків, торгівців, агітаторів. Також в метро забороняється грати на музичних інструментах, повідомляє сайт Київської міськради.

"Відповідно до нововведень, у столичному метро заборонено жебракувати, розклеювати рекламу, займатися агітацією, здійснювати підприємницьку діяльність, гучно вмикати музику та грати на музичних інструментах. Окрім того, проведення масових заходів на станціях метро також під забороною", - йдеться у повідомленні.

Пасажири метро зобов'язані мати охайний зовнішній вигляд. Вхід до підземки буде заборонено частково одягненим пасажирам, а також без взуття, або в нижній білизні.

Для безпечного пересування пасажирів із вадами зору, дозволяється проїзд із собакою-поводирем. Тварина повинна мати ошийник, намордник, спеціальне посвідчення та пройти навчання в умовах метрополітену.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вхід до столичної станції метро обмежать на 1,5 року

Спортивне спорядження (лижі, санки, ковзани, велосипеди тощо) має перевозитися виключно в чохлах. Також належна упаковка потрібна для садового інвентаря, саджанців, риболовних снастей.

Також не можна пересуватися на самокатах, роликових ковзанах і скейтах.

Попередні правила столичної підземки, які були затверджені Київрадою у 1995 році, є застарілими і не враховують вимог законодавства про міський електричний транспорт.

Нові правила підтримали 62 депутати Київської міськради.

У Києві познущалися над сплячою людиною на зупинці громадського транспорту.

Спершу до чоловіка застосували газовий балончик, потім - пограбували. Зловмисників було двоє.

Зараз ви читаєте новину «У метро запровадили нові правила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі