середа, 20 грудня 2017 23:52

У київській багатоповерхівці сталася пожежа: евакуйовано 25 людей

У київській багатоповерхівці сталася пожежа: евакуйовано 25 людей
В Києві горіла багатоповерхівка. Фото: ГУ ДСНС України

Увечері середи, 20 грудня, у будинку №3-Б на вулиці Здолбунівській на Позняках у Києві в одній із квартир почалася велика пожежа.

Пожежа виникла на четвертому поверсі дев'ятиповерхівки, повідомляє Головне управління ДСНС України у м.Києві.

"Під час гасіння пожежі рятувальники врятували жінку, яку передали працівникам медичної служби. Також вогнеборці евакуювали з верхніх поверхів 25 осіб серед яких троє дітей. Дітей 2016, 2009, 2013 років народження госпіталізували до лікарні з підозрою на отруєння чадним газом", - уточнили в столичній ДСНС.

Пожежу локалізували о 19:52, а повністю загасили о пів на дев'яту вечора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сталась найсмертельніша аварія на морі

"Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників, вдалося запобігти розповсюдження вогню на інші квартири. Внаслідок займання пошкоджено віконні рами, меблі, особисті речі, холодильник, телевізор, двері та закопчено стіни та стеля квартири", - констатують у повідомленні.

Вогонь гасили 11 одиниць основної та спеціальної техніки та 53 особи особового складу Київського гарнізону.

Раніше, на території нафтобази "БРСМ-Нафти" в Київській області стався спалах, який уже до вечора того ж дня було ліквідовано.

Зараз ви читаєте новину «У київській багатоповерхівці сталася пожежа: евакуйовано 25 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі