понеділок, 04 серпня 2014 12:05

У Києві з'явиться провулок генерала Кульчицького, який загинув в АТО

У Києві з'явиться провулок генерала Кульчицького, який загинув в АТО
Фото: wikipedia.org

Мешканці столичного Голосіївського району хочуть перейменувати частину вулиці полковника Потєхіна на честь загиблого на Донбасі генерала Сергія Кульчицького.

Прихильники ініціативи зібрали вже більше 100 підписів. Сьогодні понесуть їх меру Віталію Кличку.

"Перейменувати хочемо частину вулиці від будівлі Голосійвського суду до початку Голосіївського лісу. На цьому відрізку знаходиться три об'єкти: два корпуси Національного аграрного університету та не діюча військова частина. Хочемо, щоб ця вулиця називалася на честь героя, який був серед перших 12 загиблих на Донбасі військових", - говорить Анастасія Руденко, місцева мешканка.

Крім того, активісти та місцеві жителі просять перетворити цю недіючу військову частину на тренувальний центр для українських військових. "Зараз, коли на Донбасі йде війна, нема місця, де готувати хлопців, які беруть у ній участь. Але є покинута частина площею 5 га, поряд є ліс, де хлопці могли б бігати, чому б її не використати", - каже Юрій Головатий, голова ініціативної групи мешканців.

Генерал Сергій Кульчицький загинув 29 травня 2014 року в зоні бойових дій під час антитерористичної операції у місті Слов'янськ Донецької області.

 

Зараз ви читаєте новину «У Києві з'явиться провулок генерала Кульчицького, який загинув в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі