четвер, 31 березня 2022 12:52

У Києві затримали диверсантів і військових РФ із наркотиками
6

У Києві затримали зрадників та рашистів
Фото: https://t.me/kyivpatrol
У Києві затримали зрадників та рашистів
У Києві затримали зрадників та рашистів
У Києві затримали зрадників та рашистів
У Києві затримали зрадників та рашистів

У Києві правоохоронці затримали проросійських зрадників і загублених російських військових.

Зокрема, в Голосіївському районі перевірили телефон підозрілого чоловіка й виявили, що він підтримує проросійські рухи, погрожує патріотам і здає їх ворогу. Про це повідомила Патрульна поліція в Telegram.

У Дніпровському та Подільському районах затримали окупантів, які, ймовірно, заблукали на навчаннях. Вони не мали документів про законність перебування в нашій країні, однак в одного з них виявили згорток із марихуаною. У них також були військові квитки РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДРГ перебували в Україні ще задовго до війни - Білошицький

У Дарницькому районі поліцейські затримали диверсанта, який фотографував блокпости та житлові будинки. Після цього інформацію він передавав рашистам.

"Колабораціоніст перебував у проросійських групах і здійснював дзвінки на номери з кодом московських операторів", - йдеться в повідомленні.

20 пособників окупантів затримали поліцейські за останні два дні. Вони фотографували українські позиції. Колаборантів і громадян РФ ловили на Вінниччині, Кіровоградщині.

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали диверсантів і військових РФ із наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі