середа, 27 січня 2021 23:54

У Києві заборонили в'їзд для вантажівок

У Києві заборонили в'їзд для вантажівок
В'їзд фур до Києва обмежили. Фото: korrespondent.net

До Києва тимчасово заборонили в'їжджати вантажівкам. Влада міста хоче зменшити затори та забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Спочатку повідомлялося про те, що в'їзд до столиці великогабаритного транспорту буде заборонений від 06:30 28 січня, однак потім Патрульна поліція Києва дала оновлену інформацію: в'їзд вантажівкам заборонять з опівночі 28 січня, повідомляє КМДА.

Обмеження діятиме до покращення погодних умов.

Водіїв закликають не користуватися особистим авто під час снігопаду та, за можливості, надавати перевагу громадському транспорту.

"Не паркуйте автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. Автівки, що заважатимуть розчищати дороги від снігу, будуть евакуйовані", — попередили у КМДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині перекрили дороги на Бухарест і Кишинів

Нагадаємо, в Україні у зв'язку з посиленням опадів 28 січня рятувальники закликають автомобілістів до безпечного кермування та попереджають про можливе порушення та припинення руху транспорту і допускають, що негода може призвести до знеструмлення населених пунктів.

Зараз ви читаєте новину «У Києві заборонили в'їзд для вантажівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі