пʼятниця, 19 травня 2017 17:33

У Києві відкриють реконструйований велотрек
7

Реконструйований велотрек
Фото: bzh.life
Нові трибуни
Реконструювали триповерхову адміністративно-спортивну будівлю
Реконструювали триповерхову адміністративно-спортивну будівлю
Великий екран над віражем

20 травня на київській вул. В'ячеслава Липинського після дворічної реконструкції відкриють велотрек.

Про це повідомляє bzh.life.

На капітально відремонтованому полотні проводитимуть велозмагання. Його залили бетоном, нанесли розмітку, над віражем встановили великий екран. У центрі постелили новий газон, а навколо облаштували бігову доріжку. Відремонтували трибуни.

Повністю реконструювали 3-поверхову адміністративно-спортивну будівлю. Там розмістять адміністрацію, майстерню, бокси для зберігання велосипедів, медпункт, роздягальні, тренерські, спортзали.

На в'їзді облаштували паркінг. Добудовують велоклуб-кав'ярню з громадським туалетом, зокрема для людей із обмеженими можливостями.

На велотреку також можна бігати. У спортзалах введуть систему абонементів для місцевих і працівників найближчих офісів.

Оновлений спортивний заклад працюватиме щодня. Під керівництвом інструкторів займатися можуть усі охочі. Вартості занять ще не визначили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цієї суботи Київський велотрек відкриватимуть лазерним шоу та спортивно-цирковим перформансом

Київському велотреку понад 100 років, його побудували 1913 року. У царські часи тут працював велопрокат, веломайстерня і веломагазин, показували фільми і грав оркестр. Велотрек вважають одним із найстаріших у континентальній Європі. 1998 року він офіційно став "пам'яткою історії та архітектури". 2007 року цей статус скасували, щоб почати тут законне будівництво багатоповерхового будинку. Будівлю вирішили звести впритул до велотреку. Реконструкцію почали 2015-го. Роботи здійснює КП "Житлоінвестбуд-УКБ", об'єкт перебуває в управлінні КМДА.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкриють реконструйований велотрек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі