понеділок, 06 грудня 2010 14:35

У Києві стався вибух: загинула людина

У Києві стався вибух: загинула людина

Вибух стався близько першої години ночі у Голосіївському районі на вулиці Новопирогівська 58, де знаходиться відділ митного оформлення.

За інформацією міліції, двоє чоловіків зі Львова, батько і син, за допомогою газового обладнання проводили у дворі ремонтні роботи біля однієї з фур.

"Чоловіки користувалися відкритим вогнем. За нез'ясованих поки що обставин, газ витік з балона і стався вибух, - пояснили в міліції. - Син загинув на місці, а батька доставили в лікарню".

За попередньою інформацією, 48-річного потерпілого Олега доставили в столичний опіковий центр, де він знаходиться в реанімації.

Нагадаємо, напередодні в одеській лікарні померла юрист, яка постраждала від вибуху саморобного вибухового пристрою.

Як повідомлялося, 26 листопада в Одесі госпіталізували 51-річну жінку-юриста через підрив її квартири невідомими в Малиновському районі. Вибух стався в квартирі на першому поверсі о 4:30. Міліція встановила, що невідомий спочатку розбив шибку каменем, а потім кинув у квартиру саморобний вибуховий пристрій. Як зазначали ЗМІ, пристрій спрацював просто в руці у жінки.

КП

Зараз ви читаєте новину «У Києві стався вибух: загинула людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі