неділя, 23 серпня 2020 19:15

У Києві розпочалося "повстання роботів"
7

На столичному ВДНГ запрацював великий роботопарк. В експозиції присутні 9 представників сучасного роботосвіту, що відомі зі знаменитих коміксів та відеоігор. Триватиме виставка до 1 листопада включно.

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті експоцентру.

Фото: vdng.ua

"Повстання роботів" - це присвята казковому світові машин, у якому в дитинстві бував хоча б раз кожен дорослий. Щоб навіть вони згадали про унікальність і подвиги роботів, кожного виконано в реальному розмірі. Висота фігур сягає 3–6 метрів. Усі мають унікальну будову, характер та сповна наділені фантастичними властивостями: вмінням літати й надшвидко бігати, а іноді здатністю перетворюватися в інші предмети", - йдеться в повідомленні.

На виставці є й кінематографічна сцена битви. Уламки машин розповідають про минуле, космічне й відважне життя роботів. Ці декорації для маленьких відвідувачів та їхніх інтерактивних ігор, а також обов'язковий інструмент лазерних боїв будуть доступні згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві "розквітли" особливі каштани

Експозиція розташована в парковій зоні між 1-м та 3-м павільйонами ВДНГ, за адресою просп. Академіка Глушкова, 1. Години роботи - з 10-ї до 21-ї щоденно.

У Києві на Співочому полі відкрили виставку квітів "Мульт-ленд". 350 тис. квіткових композицій перетворилися на героїв мультфільмів.

Зараз ви читаєте новину «У Києві розпочалося "повстання роботів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі