пʼятниця, 22 вересня 2023 12:36

У Києві пропонують квартири менш ніж за $20 тис.
3

Квартира за  тис.
Фото: Obozrevatel
Квартира за ,5 тис.
Квартира за ,5 тис.

Найдешевша однокімнатна квартира на ринку вторинного житла у Києві коштує $18 тис.

За ціною до $20 тис. пропонують маленькі квартири, які потрібно буде ремонтувати, передає Obozrevatel.

$18 тис. коштує житло площею 13,5 кв.м. Це менше, ніж мінімальна площа однокімнатної квартири згідно з будівельними нормами.

Йдеться про смартквартиру на першому поверсі цегляного будинку по вул. Миколаївській, 99-А. У ній вибили всі стіни, є окреме приміщення з ванною. До станції метро "Вокзальна" 7 хв електричкою, до найближчої зупинки транспорту 10 хв пішки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві квартиру здають за 3 тис. грн на місяць, але є нюанси

Квартиру площею 24,3 кв.м можна придбати за $19,5 тис. Ванна у ній потребує ремонту.

Ця квартира розташована у малосімейці на проспекті Соборності, 5-А. В оголошенні написали, що у квартирі "велика кухня". Але її площа складає лише 5 кв.м. Там замінили вікна і лічильники.

За $19,5 тис. можна купити квартиру площею 20 кв.м за 10 хм пішки від метро "Академмістечко". Вона потребує ремонту. Площа кухні складає 5 кв.м, кімната – 12,5 кв. Житло розташоване на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку.

Ринок нерухомості в Україні хоч і переживає непрості часи через війну, але квартири люди все ж активно орендують.

Найактивніше цей процес відбувається у великих містах та у столиці. Зокрема, попит на оренду житла в Києві продовжує зростати.

Традиційно найдешевше здають житло у Деснянському і Дарницькому районі, найдорожче – у Печерському та інших центральних районах міста.

Зараз ви читаєте новину «У Києві пропонують квартири менш ніж за $20 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі