понеділок, 21 грудня 2020 13:57

У Києві пацієнт жорстоко познущався із жінок-медиків "швидкої" 

У Києві пацієнт жорстоко познущався із жінок-медиків "швидкої" 
Фото: Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва

У неділю ввечері, 20 грудня, на бригаду швидкої медичної допомоги скоїли напад. Інцидент стався в Дніпровському районі Києва.

Постраждали 2 жінки – 24-річна фельдшерка і 63-річна медична сестра, повідомив у Facebook Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва.

"Пацієнт з підозрою на алкогольне сп'яніння в стані агресії побив їх – силою виштовхав фельдшера з машини, штовхнув медсестру. У результаті перша отримала закритий перелом лівої гомілки зі зміщенням, друга – закриту травму лівого колінного суглоба", – йдеться в повідомленні.

Постраждалих госпіталізували в травматологічне відділення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неадекват з гітарою увірвався в лікарню і влаштував бійку з лікарями

У поліції уточнили, що інцидент стався на вул. Регенераторній близько 20:00. Нападника затримали. Ним виявився чоловік 1997 року народження, уродженець міста Олександрія.

"В один зі спортивних клубів Дніпровського району прийшов чоловік і попросив викликати йому "швидку". Коли медики прибули на місце, він почав буянити, поводився агресивно та побив співробітників "швидкої". На місце НП прибули співробітники поліції й затримали правопорушника. Проводять розслідування", – розповіли в поліції для "Сьогодні".

Співробітники центру підкреслили, що це не перший напад на медиків з боку агресивних пацієнтів.

У столичній лікарні №17 пацієнт жорстоко побив лікаря. Причина – хворому не сподобалися стіни приміщення.

Зараз ви читаєте новину «У Києві пацієнт жорстоко познущався із жінок-медиків "швидкої" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі