четвер, 30 листопада 2017 09:52

Троєщину окультурять великим парком

Троєщину окультурять великим парком
У Деснянському районі Києва планують побудувати індустріальний парк площею 106,68 га. Фото: "Економічна правда"

У Деснянському районі Києва на вул. Пухівській у виробничо-складській та рекреаційній зоні, що межує з ТЕЦ-6, планують побудувати індустріальний парк площею 106,68 га.

Про це повідомив заступник голови КМДА Геннадій Пліс, пише прес-служба КМДА.

"Зараз готують до впровадження проект індустріального парку в структурі проекту промислового вузла "Київська бізнес-гавань" у Деснянському районі. Наступного року завершать відведення чотирьох земельних ділянок загальною площею 106,68 га та підготовлена ​​Концепція індустріального парку", - додав Пліс.

Парк побудують для розвитку фармацевтичної галузі, виробництва електро- та оптичного устаткування, інформаційних технологій, точного машинобудування, електроніки і легкої промисловості, повідомили у КМДА.

"Створення подібного парку допоможе створити тисячі робочих місць, сприятиме розвитку інфраструктури та збільшить надходження до місцевого бюджету", - сказав заступник голови КМДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко разом з мером Кіото відкрив Сад каміння та висадив сакури в оновленому парку Кіото у столиці

У Києві за підтримки Посольства Азербайджану створять сквер на честь азербайджанського співака, музиканта та піаніста Мусліма Магомаєва, який розташований на перехресті вул. Січових Стрільців та просп. В'ячеслава Чорновола.

Зараз ви читаєте новину «Троєщину окультурять великим парком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі