неділя, 04 березня 2007 16:20

Тігіпко прийшов на відкриття "Бріоні"

МИНУЛОГО ЧЕТВЕРГА італійська фірма елітного чоловічого одягу "Бріоні" відкрила свій перший бутик в Україні.

На Софійській площі встановили величезне шатро, до якого вела червона килимова доріжка. У залі розвісили 30 плазмових телевізорів, по яких постійно крутили уривки з фільмів про Джеймса Бонда. О п"ятій вечора до зали увійшли одягнені в чорні смокінги Джеймса Бонда співвласник "Бріоні" Франческо Перроне та директор із продажу Марко Галлі. Власник київського бутику Владислав Пєтін вирізнявся — він був у білому смокінгу.

Франческо Перроне сказав "ГПУ", що задоволений усім побаченим.

— Магазин повністю відповідає концепції нашої марки, — усміхаючись, каже співвласник "Бріоні". Близько сьомої вечора на розкішних іномарках з"їхалися гості. Перед шатром стояли півтора десятка "мерседесів", "БМВ", "ауді" та "тойот". Серед дорогих машин вирізнявся блакитний "Бентлі" й рожевий "Хаммер". Кому належать ці дорогі машини, дізнатися не вдалося.

Одним із перших на презентацію прийшов відомий бізнесмен Сергій Тігіпко, 47 років. Він одразу ж зайшов до магазину, і вийшов, здається, через чорний вхід. Донька президента Віталіна Ющенко прийшла з чоловіком і просиділа біля сцени до кінця заходу. У залі помітили кількох депутатів Київради. Депутат фракції ГАКу Галина Герега, 47 років, прийшла з охоронцем і вручила величезний кошик квітів власникові бутику Владиславу Пєтіну. Було більше півсотні запрошених.

Гостей частували оригінальними канапками — з качиною грудкою та грушею в червоному вині. Були роли з лососем, сир камамбер із полуницею та сьомга. Бармени пригощали фірмовим коктейлем Джеймса Бонда — горілкою, збовтаною з мартіні. Запрошених обслуговували 40 офіціантів.

Свято закінчилося о десятій вечора. Кожному гостю подарували по срібній фірмовій булавці "Бріоні".

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко прийшов на відкриття "Бріоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі