середа, 10 лютого 2021 17:38

Таксист до струсу мозку відлупцював пасажирку: подробиці

Таксист до струсу мозку відлупцював пасажирку: подробиці
Фото: pixabay.com

У Києві між таксистом та пасажиркою стався конфлікт.

Відомо, що жінку звати Валерія, вона блогерка. Після конфлікту зі струсом мозку опинилася в лікарні, пише tsn.ua. Таксист витяг її із салону за ноги, ще й облаяв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озброєний чоловік напав на таксиста

"Він зупиняє біля іншого будинку, я кажу, що завезіть мене у двір, а він говорить: "На вихід". Заводить машину та везе мене в невідомому напрямку", - розповіла Валерія.

Усе, що відбувалося, Валерія почала знімати на телефон, однак водію це не сподобалося.

"Він хотів мене вдарити в телефон, потім - в обличчя. Тоді він схопив мене за ноги смикнув так, що я вдарилася головою об вікно. Далі він мене просто витягнув за ноги", - розповіла жінка.

Відомо, що водія таксі звати Сергій. Він розповів свою версію того, що сталося.

"Вона не хотіла виходити, я відкрив двері. Вона почала "возбухати", мені довелося. Я взяв її за штанину, вона одразу сама вилетіла. На емоціях, може, я неправильно вчинив. Вийшло як вийшло, трохи жорстко", - визнає таксист.

У службі таксі коментувати конфлікт відмовляються. У потерпілої пасажирки попросили вибачення лише після того, як скандал отримав розголос.

"Розраховуємо на те, що буде проведено слідство, оскільки це не лише справа про легкі тілесні ушкодження. Тут ідеться про всіх користувачів таксі", - зазначила адвокатка потерпілої.

Після того як Валерія опублікувала історію про конфлікт у соцмережах, водія впізнали ще кілька дівчат, які також мають що розповісти про нього.

У Подільському районі Києва таксист на Audi Q5 "пригостив" 40-річного чоловіка кавою з психотропною речовиною, пограбував і викинув із авто. Уранці його біля лісосмуги знайшла 38-річна водійка.

Зараз ви читаєте новину «Таксист до струсу мозку відлупцював пасажирку: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі